Select Page
Прекрасни, започваме 4та седмица! Много хора се похвалиха с постижение – минусчета, по-големи тежести, повече повторения, нови навици 😀 И аз ще се похваля 😉 В началото натоварването ми идваше в повече, наистина се изморявах, дали защото се разболях, не знам, ноооо бях много извън зоната на комфорта и то с по-лесните тренировки от първите дни. Обаче се адаптирах към натоварването и вече ми понася по-добре. Тренировките за днешния ден снимах една след друга 30+23 минути. Не че не ми беше трудно, но преди месец щеше да е невъзможно.

Благодаря ви, че заедно ставаме по-силни!

За новите читатели: предизвикани сме да тренираме редовно 90 дни, а след това това да стане навик и да продължи за цял живот. Хайде, включвай се и започвай да се пристрастяваш към тренировките 🙂 Започни с ден 1, за да напредваш постепенно.

Ако целта е горене на мазнини и отслабване, трябва да съчетаеш тренировките с хранене. Виж какво сме постигнали с хранителен режими и тренировки.

Планът за днес:
Тренировка 1 – 30 минути
По желание същата тренировка от ниво 2 – 23 минути

Тренировка за цяло тяло с упражнения за повдигане на дупетоХареса ли ти тази тренировка?
На мен много! Беше ми трудно, на места излизах от зоната на комфорт и то на изненадващо лесни упражнения като повдигане на крак встрани 😉 , а лицеви опори след упражнението коляно към срещуположна ръка бяха много трудни, защото едва правех по 3 повторения без почивка! Все пак това са САМО 3 лицеви опори, ОБАЧЕ след доста повторения Дъска и куче с муцуната надолу 😉 Така че имам нова идея за лицеви опори 😉

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!