Select Page
Прекрасни, днес ще се размаааажем, простоооо бруталисимо! Тази тренировка не искам никога повече да я повторя, но ще ви я дам още някоколко пъти 😀 Какво по-хубаво учениците да надминат учителя 🙂

За новите читатели: следваме 90 дневно предизвикателство за редовни тренировки. За 3 месеца искаме да изградим нови навици. Включи се и тренирай и гради навици с нас. Не сме перфектн и не искаме да бъдем. Искаме да сме щастливи и здрави 🙂 Най-добре да започнеш с ден 1, защото вече тренировките са сериозна работа, а е добре да се започне малко по-леко, за да няма зверска мускулна треска и да се откажеш бързо.

Ако целта е отслабване: трябва да съчетаеш тренировките с хранене. Не може да ядеш всичко което искаш в огромни количества и да очакваш да ги изгориш с тренировки. 20 минути тренировки горят много малко калории, примерно колкото 1 ябълка. Затова трябва да намалиш хранта. По-лесно е да не изядеш 500 калории, отколкото да ги изгориш с 90 минути тренировка. Виж какво се постига с хранителен режим и тренировки като тези.

Планът за днес:
1 тренировка – 38 минути

Брутална тренировка за аеробна и силова издръжливост – 38 минутиКак си след тази тренировка? Хареса ли ти?
В тази тренировка оставах без дъх и сърцето ми щеше да изкочи, затова спирах да почивам. Трябва да се прави разлика между излизане от зоната на комфорта и прилошаване. Нормално е да се почива по време на тренировка! На мен не ми прилоша, но си вземах почивки. Темпото и почивките са индивидуални за всеки. Не се срамувай да почиваш. Тренировките не са по-малко ефективни, ако почиваш. Разбира се става дума за кратка почивка, колкото да възстановиш комфортно дишане. Комфортно дишане за мен е пак учестено дишане, но някак по-лесно 🙂 Опитвам се да обясня какво усещам, за да покажа, че всичко което ни се случва е нормално (без прилошаването). Искам да имаме реалистична представа за тренировките. За един едно е трудно, за друг друго. Подхождай към тренировките на база опита си и моментното ти състояние.

Какво усети по време на тази тренировка?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!