Select Page
Прекрасни, и днес здраво ще работим върху дупето. Ако системно го тормозим и увеличаваме изискванията към него, то тялото се адаптира като изгражда мускули, за да отговори на потребностите от натоварване.

За новите читатели: следваме 90 дневно предизвикателство, в което тренираме 5 пъти седмично. Включи се и ти! Започни от ден 1, защото започваме с малко по-лесни тренировки и постепенно стават по-трудни.

Ако искаш да отслабнеш, освен тренировки, трябва да обърнеш внимание на храненето. Виж какво може да се постигне с хранителен режим и домашни тренировки.

Планът
Днес правим само 1 видео 23 минути
По желание да се изпълни още 1 път с интервали 30/10 – може да си пуснеш видеото от ниво 2, то е с тези интервали. Ако пък имаш огромна енергия изпълни го втори път с интервалите, с които е снимано (машина!).

Силова тренировка с функционални упражнения за корем и гръб 23 минутиЧесто ли ти се струва такова повторение на тренировките или е добре?
Питам, защото ако подготвям 2-3 нови тренировки седмично (вместо 5), ще имам повече време да ги помисля и даже тествам (някои).

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!