Select Page
Да завършим седмицата силово и да почиваме уикенда 😀 . Ако имаш желание да тренираш уикенда – направи го. Тренирай винаги, когато имаш желание. Силната мускулна треска показва, че имаш нужда от време да се възстановиш. В такива случаи аеробна тренировка помага, но най-вече трябват няколко дни, няма лек за мускулна треска. Ако усещаш умора и слабост по време на тренировка, значи е време да си вземеш почивка.

За новите читатели. Обещали сме си да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни. Ако сега попадаш на сайта, започни с ден 1, защото всеки ден нараства трудността и ден 12 е по-труден от ден 1.

Ако тренираш, но не постигаш резултата, който искаш, вероятно не приемаш точните количества храна за теб. Виж какво може да се постигне с хранителен режим и домашни тренировки, снимките преди-след са уникален мотиватор 🙂

Планът за днес:
Тренировка 1 – 22 минути
Ако след това искаш още да тренираш, направи я с по-кратки интервали, пусни си видеото от ниво 2. Упражненията са същите, има разлика само в последното упражнение.

Тренировка 1Тренировка за силова издръжливост 22 минутиХареса ли ти тази тренировка? Следват 2 почивни дни, радвай се на живота. Тренираме, за да живеем по-добре, а не живеем, за да тренираме – това е моето мнение, всеки си знае защо тренира. Весел уикенд 🙂

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!