Select Page
Прекрасни, днес ще тренираме с тренировки, които вече сме правили. Нали знаете, че в петък тренировката ще е по-бруталничка, настройваме се за прекрасен уикенд, който ще си заслужим с яка петъчна тренировка. А днес снимах тренировката, която планувам за понеделник – 28 минути аеробика, като в почивките, 20 секунди, силови упражнения, най ни е добре да си почиваме активно, че и силово 😉

За новите читатели: обещали сме (включи се и ти!) да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни – повече инфо тук. Ако се движиш с ден назад или напред, ето тук е списъкът в кой ден какво се тренира.

Ако искаш видими резултати, съчетай тренирането с премерено хранене – това е хранене с точните количества за теб. Може да видиш какви резултати се постигат с хранителен режим и домашни тренировки.

С тренировки не се горят мазнини. Тренираме, за да сме по-силни и да живеем по-качествен живот!

Планът днес – започваш с първата тренировка и докъдето стигнеш.
Тренировка 1 – 5 минути горна част+аеробика
Тренировка 2 – 7 минути долна част+ аеробика
Тренировка 3 – 5 минути аеробика
Тренировка 4 – 5 минути изометрия
По желание тренировка 1 и 2 може да се изпълнят по още един път.

След всяко видео се почива 30-60 секунди разходка из стаята. По време на тренировка може да почиваш по всяко време, спираш видеото, ходиш из стаята и после отново в тренировката. Тренировките не са по-ефективни, ако не почиваш. Става въпрос за почивка колкото да нормализираш дишането и да не се задъхваш и да ти става лошо. Аз също почивам и може да го видиш във видеата.

Тренировка 1 – 5 минути
Тренировка за горна част + аеробикаТренировка 2 – 7 минути
7 минутна тренировка за бедра и дупе с аеробика за почивкаТренировка 3 – 5 минути аеробика
HIIT + стягане на бедра – 5 минутиТренировка 4 – 5 минути изометрия

Изометрична тренировка – 5 минути


По желание тренировка 1 и 2 може да се изпълнят по още един път.

Докъде стигна с плана? Хареса ли ти тази комбинация? По-бързо ли се ориентираш, когато вече си правила тренировките. Искаш ли по-често да включвам тренировки, които сме правили?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!