Select Page
Честита Нова година! Желая на всички много късмет през 2017 и бъдете здрави и влюбени 🙂

Прекрасни, нека отделим време да се порадваме на нещата, които сме постигнали през миналата година. Нека не мислим какво не сме успели и какво не се е получило, а да изброим нещата, които сме постигнали, и които са ни зарадвали.

Ето за какво съм благодарна през 2016:

1. Благодарна съм, че съм в мир с тялото си и не искам да го променям, за да изглеждам по-добре. Искам да се предизвиквам да развивам нови качества.

2. Благодарна съм, че хората, които са харесали страницата ми във Фейсбук минаха 100 000. Уоу, не съм и мечтала за това. Просто се случи и съм ви благодарна за подкрепата!3. Благодарна съм, че успях да публикувам 12 рецепти.

4. Благодарна съм, че сбъднах мечтата да направя онлайн и офлайн магазин и че съдбата ме срещна с точния човек, с който да направим това.

5. Благодарна съм, че в магазина се запознах на живо с толкова много читатели.

6. Благодарна съм, че 4 пъти с Милото бяхме на почивка, като единия път прекарахме 1 седмица и с приятелката ми от гимназията, която живее в САЩ. Когато работиш за себе си, работиш нон стоп и идеята за почивка и откъсване от работата е (беше) абсурдна. Положих усилия да се убедя, че трябва от време на време да изключвам, за да съм по-добра след това. След като взех решение да го случа, намерих и начин как да стане.

7. Благодарна съм, че списание Грация ме номинира за жена на годината в категория Интернет и че вие ме подкрепихте да взема приза.

8. Благодарна съм, че имам страхотен екип, с който работя и без който нямаше да мога да свърша толкова много неща.

9. Благодарна съм за бебето, което очакваме.

10. Благодарна съм, че снимах нова тренировъчна програма с кратки тренировки, които могат да се изпълняват навсякъде, защото са с ластици, които са леки и влизат лесно в куфар (за из път).

11. Благодарна съм, че най-накрая променихме дизайна на сайта към по-свеж и съвременен.

12. Благодарна съм, че Хашимото (автоимунно заболяване, което атакува щитовидната жлеза) ми е в ремисия.

13. Благодаря ви, че ви има и че заради вас мога да правя, това което обичам!

Прекрасни 🙂 беше много успокояващо, терапевтично и даващо крила да мисля за изминалата година и да си припомням в какво съм успяла. Почувствах се много добре – мотивирана, дишам по-леко и с по-големи мечти. Препоръчвам всеки да го направи и да види колко много неща е постигнал.

Както често казвам, нека видим колко много сме постигнали, а не колко ни остава до целта (когато анализирам снимки преди-след отслабване). Винаги ще се стремим към повече, но нека от време на време да спираме и да преглеждаме какво сме постигнали вече.

Защото без да си дадем сметка за постигнатото сякаш нон стоп гоним нещо, което не можем да стигнем. А не е така! Нека празнуваме всяко постижение и празникът да е началото на нови цели.

Желая ви страхотна 2017 година, с всякакви приключения, които да ви направят по-добри и по-силни!

Руми

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!