Select Page
мотивация

Всяка седмица ставаме все по-силни, не само физически, но и ментално. Усещането да се затичаш спонтанно, след това да не останеш без въздух, а да усетиш как кръвта се движи в тялото и носи кислород до всяка клетка е пристрастяващо. Да хукнеш по стълбите и на върха да се радваш на умората в бедрата, защото усещаш тялото си живо, готово да откликне на всяко твое желание. Тялото ти те обожава. Радва се на живителната енергия, която му поднасяш всеки ден. Следва всяка твоя мисъл и я претворява в движение.

Потта е страхотна награда. Локвата на постелката те кара да се усмихваш и да си доволна. Защото си силна, защото правиш каквото искаш, защото избираш предизвикателства, които задоволяват ума и тялото. Менталната борба във всяка тренировка е това, което те нахъсва още повече. Искаш още. Искаш повече кислород, искаш повече мускулно изтощение, искаш повече пот.

Осъзнаваш, че си станала по-красива, защото правиш нещо хубаво за себе си, а не заради грима и дрехите. Дрехи? Спираш да купуваш дрехи, красотата отвътре няма нужда от мода.

Доволна си след тренировка, след вечерята, която собственоръчно си приготвила, наюяма такава наслада да хапваш храна галена от пръстите ти. Да те похвалят, че е супер вкусно и че си страхотна готвачка (и не само 😉 ).

Можеш да бъдеш каквато си искаш! Сексапилна, готвачка, любовница, магьосница … Покажи на какво си способна, развърти се, разшуми се, зарази всички около теб. Ти давай посоката. Тичай и който иска ще те последва, защото любовта и радостта са магнетични.

Огледай се и направи нещо за себе си, нещо за другите, не чакай отплата, забавлявай се!

Бъди каквато си искаш!

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!