90 дневно предизвикателство от 29.09


90 дневно предизвикателство

Прекрасни :), имам страхотна новина!!! На 29.09 започваме да тренираме 5 пъти седмично в продължение на 90 дни. Ще посрещнем 2015 година в най-добрата си форма, стегнати и здрави!

Всеки има право да е здрав и щастлив! ТИ имаш право да си здрава и щастлива! Знам колко си заета, разбирам, че никой няма време и живеем на скорост. Искам да ти помогна да се възползваш колкото можеш по-ефективно от времето за тренировка!

Предизвикателството
Всеки ден нова тренировка. В реално време тренираме заедно 🙂 Твоята задача е да изпълниш тренировката и да запишеш с 2-3 думи какво си яла – това е!

Тренировките са подходящи за всяко ниво от начинаещи до супер напреднали. Започвам снимките – снимам вариант супер напреднали и вариант начинаещи!

Имам нужда от помощта ви:
1. Дайте име на предизвикателството
2. Какво искате да включа

Моят план за сега (в движение ще го променям)
За да персонализирам предизвикателството подготвям коригиращи тренировки. С коригиращите тренировки може да се засили определена част на тялото и да се направи по-обемна. По този начин може да се влие на проблемните зони, като се направят по-малко видими.

Например, ако нямаш ясно изразена талия, можеш да работиш за по-голямо дупе и рамене, така че талията да изглежда по-малка. Това е моят случай – имам малко дупе и искам да стане по-голямо.

Припомням, че с тренировки не можем да горим мазнини в проблемните зони, но можем да изграждаме мускули в други зони, така проблемните зони стават по-малко забележими.

Обръщам внимание, че не трябва твърде много да се набляга на една зона, за да не се създаде дисбаланс в тялото. Също така промените трябва да се случват бавно, за да има време тялото да се адаптира и да няма болка. Ако твърде бързо се засилят мускулите на корема, често това води до болка в кръста – от значение е и вида упражнения.

С две думи, с коригиращите тренировки програмата е индивидуална за всеки.

Искам да следя промяната на всеки и да съм максимално полезна, затова мисля начин как да стане това. Имам идея, но като я финализирам ще я разпиша подробно за всички, които искат да следя напредъка им и да давам препоръки.

Целта е да сме здрави и с ентусиазма си да запалим още хора за каузата Здраве!

В коментарите споделете каквото искате. Дайте име на предизвикателството, кажете си проблемите, за да съм максимално полезна.

Предизвиквам те!

Румфи

Получи специално внимание, като се присъединиш в Студио Прекрасна

Присъедини се към нас и се възползвай от премиум тренировки и рецепти.