Select Page
38mi-rojden-den-01

Вече съм на 38 и се чувствам в перфектна форма 😀 Благодаря за страхотните пожелания, много сте мили, зареждате ме позитивно и ме вдъхновявате за нови предизвикателства!

Прибрах се от Бургас преди няколко дни и си донесох подаръци от семейството, скрити в непрозрачна торба, за да ги отворя на деня. Бях споменала, че всичките ми пижами имат естествени еъркъндишъни (разбирай дупки; заради минимализма износвам всичко докато се скъса, а и Мартина, котката, помага с дупките) и получих 3 пижами. Пижамата е много важно нещо, когато си работиш вкъщи, защото кафето и първия 1 час пред лаптопа са по пижама, понякога изкарвам и доста повече, обикновено до тренировката ми, когато се преобличам с екип.

Другия ми подарък е спортна пола на Nike. Отдолу е с клин, има джоб да сложа ключове, ако бягам навън. Не бих носила толкова къса пола в ежедневието, но тази спортната, заради клина, ме кара да се чувствам облечена.

Получих и нов компютър 😀 Ехаааа, вече ще мога да рендя тренировки бързо. До сега странях от идеята за настолен компютър, защото искам да съм мобилна и правя всички видеа на лаптопа. Макар да имам най-мощния под 1.5 кг лаптоп, все пак не е мощен колкото настолен компютър. Една тренировка се ренди (да стане на видео файл) около 2-3 часа, после за Фитнес клуба я мачкам 10 пъти (оригиналните файлове са по 2-3 GB), за да стане малък размер файла и това отнема допълнително 1 час. А докато рендя видео, лаптопът ми започва зверски да бави докато работя хранителни режими и затова рендя нощем или докато съм по задачи навън. С настолен компютър се надявам да намаля времето за рендене поне наполовина, а и лаптопа ми ще е свободен 🙂

И аз има подарък за теб 😀

Tренировка, която e комбинация от 10 мини интервални тренировки. Днес я усещам по цялото тяло, точно колкото трябва – без силна мускулна треска, само напомняне, че съм работила.Упражненията в тренировката
10 интервални тренировки 20/20, без почивка, 4 интервала, 2:40 минути за всяка двойка упражнения, 26:40 минути общо време на 10тте мини тренировки.

Всяка двойка упражнения се изпълнява 4 пъти, след което се преминава към следващата двойка. Почивай колкото прецениш между всяка двойка упражнения.

1
Напад назад, изправяне с подскок – ЛЯВ
Лицева опора – опитай с гърди до пода

2
Напад назад, изправяне с подскок – ДЕСЕН
Ренегатско гребане с редуване на ръцете

3
Клек с подскок
Гмуркане

4
Повдигане на ханша на 1 крак върху стол – ЛЯВ
Скок на 180 градуса до полуклек

5
Повдигане на ханша на 1 крак върху стол – ДЕСЕН
Подскоци звезда

6
Планински катерач (във видеото чух, че казвам „Дръж дъската“ ха ха ха)
Високи колене

7
Биатлон (и Ножица съм го наричала)
Заешки подскоци

8
Усукан напад със скок размяна на краката
Лицева опора+Ренегатско гребане

9
Бърпи без лицева опора+скок на 180 грауда
От Дъска скок с обтегнати крака напред, гърбът е прав

10
Бърпи без лицева опора
Скачане на въже

суши Дъга

Вечерта с Милото преядохме със суши и морска храна в Happy Sushi срещу Руската църква в София.

калмари на плоча

Пийнахме и една малка бутилка вино. Беше супер вкусно.

тартар от сьомга и тон

Вкъщи ни чакаше тортата, която направих предния ден. Духнах свещичките и си пожелах нещо 😀 Рецептата е авторска, сиреч моя, не беше отвратителна, но и не беше вкусна 🙂 Така че, няма да я споделям, макар да снимах как я правя.

38mi-rojden-den-05

Имаше и други гафове баш на рождения ми ден – сутринта ме болеше окото и видях, че имам ечимик и пъпка на лицето. Исках да си облека рокля и ток, но в София беше студено и на вечерята бях по дънки и фланелка. Но това са глупости 🙂

Мерките ми
Меря се и се снимам всяка година, интересно ми е как съм се променила.
Миналогодишните ми мерки и снимки. Тази година ще си направя снимки като отида на почивка и ще ги публикувам, че по бански във всекидневната са странни снимки 😉

Ръст: 163 см
Тегло: 52.500 кг (2012 – 52.800)
Талия: 66 см (2012 – 66 )
Ханш: 89 см (2012 – 89)
Бюст: 88 см (2012 – 89)
Ляво бедро: 49.5 (2012 – 51)
Дясно бедро: 50.5 (2012 – 51)
Ляв прасец: 34.5 см (2012 – 34.5)
Десен прасец: 35 см (2012 – 35)
Лява ръка: 24 см в отпуснато състояние
Дясна ръка: 24 см

Какво си пожелавам
Искам да съм по-спокойна. Покрай отварянето на Фитнес клуба така се притесних и стресирах, че коремът ми се сви и все още ям 5 пъти на ден по малко, защото не мога по много, а преди ядях по много 2-3 пъти на ден. Все още не съм спокойна докато снимам и се притеснявам в началото на всяко видео.

Искам да си направя екип – вече работя по това и всъщност имам екип, но има още неща, които е време да предам на някой друг и да се концентрирам върху създаване на нови тренировки и рецепти. Отне ми много време да осъзная, че не мога да свърша всичко сама. Ако мислиш, че можеш да подобриш нещо по сайта (и аз знам какво трябва да се подобри, но не искам сама да правя всичко) или че можем да сме си полезни, пиши ми на имейла. Искам да работя с хора, за които идеята за фитнес и хранене е начин на живот, а не уикенд занимание.

Искам да намеря баланса между работа и личен живот. Предполагам, че никога няма да се променя и винаги ще съм работохоличка, но мисля, че мога да подобря това, ако имам екип, на който мога да разчитам.

Искам редовно да те изпотявам с брутални тренировки 😀

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!