Select Page
Здравейте, Дупеманки 🙂

Пиша ви за няколко неща:

1. Правите ли дупета 🙂 Минаха 2 седмици и искам да знам как се чувствате. В коментарите на този пост споделете впечатления, желания? Вчера във Фейсбук имаше желание да направя хибриден календар между Дупемания и fit30. Понеже fit30 е високонтензивна програма да се смесят с тренировки от Дупемания и да се редуват тренировки с различа интензивност. Споделете в коментарите и вижте точка 5 по-долу.

2. Тук можете да си поръчате ластик за Дупемания 🙂 Няколко души ми писаха, че не могат да си намерят.

3. Вижте отново формулите към менюто (най-долу на страницата са). Читателка откри грешка и поправих, благодаря! Спокойно, става дума за формулите при много високи и с много килограми хора, които от опит знам, че се използват рядко, така че малко хора са засегнати, но все пак вижте дали сте сред тях. Освен това бях ви дала по-малко храна, така че повече сте отслабвали 🙂

4. Имаме кардио 2b, което снимах непланувано, понеже кардио 1 и 2 не допаднаха на някои от вас. Чувам ви и искам да сте доволни, в движение допълвам Дупемания 🙂 Кардио 2b заменя кардио 1 и 2, няма го в календара, но съм го сложила в страниците на тези тренировки.

5. Програмата fit30 ще има намаление (на 25 и 25.04), вместо редовна цена 150 лв, може да се закупи за 100 лв. НО, ако имате Дупемания, може да закупите fit30 за 75 лв (50% отстъпка). Само изпратете имейл, за да можем да координираме, че си клиент и на двете програми, на iskam@fitnesinstruktor.com .

Желая ви кръгли, щръкнали дупета и чакам снимки от плажа 🙂

Руми

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!