Select Page
Последното ми откритие е парфюмът на Escada Incredible me. Влюбена съм в този парфюм. По-късно открих, че той е вдъхновен от аромата на Тирамису и сигурно затова толкова много го харесвам.

Escada Incredible me - невероятна форма, нали!

Escada Incredible me - невероятна форма, нали!Въпреки това Escada Incredible me не е ужасно сладък, защото ориенталският аромат е смесен с цитросови нотки (мандарина). Другите нюанси в парфюма са сандалово дърво, ванилия и орхидея – все неща, които всяка жена обича.

При първото пръскане на парфюма определено надделява сладостта, но след няколко минути се усеща завладяващото ухание на мандарината и сандаловото дърво, което придават на парфюма изисканост.

Не препоръчвам този пафюм за горещ летен ден, но смятам, че изключително подходящ за нощни приключения, както и за студени зимни дни, когато имате нужда от топлия аромат на ванилия.

Escada Incredible me е подходящ:

За жената, която обича да се забавлява и да подчертава женствеността си, като в същото време бъде и леко загадъчна.

Ако искате да впечатлите любимия и да оставите трайни следи от себе си, той няма да забрави аромата ви.

Ако искате да сте на гребена на най-новото и най-модното.

Мисля, че Escada Incredible me не е подходящ за тийнеджърки и съвсем млади жени.

Цената, на която се сдобих с него е 75 лева за 30 мл. и ме е яд, че все още не беше излязъл в , където обикновено парфюмите са на половин цена от тази в България, при това имат безплатна доставка и единственото „неудобство” е, че трябва да се изчака 2 седмици да дойде парфюма. Сега го дебна да се появи там и ще си поръчам 100 мл, сигурно ще ми излезе на цената на 30 мл. На сайта трябва да изберете държава Bulgaria и след това от хоризонталното меню горе изберете какво искате да разгледате. Често при поръчки над 25$ (а то няма по-малки поръчки, все пак оригиналните парфюми не са по 10 лева) получавате безплатно някой нов продукт. При последната ми проверка беше 30 ml крем на Elizabeth Arden, което си е цял крем безплатно. Плащането става с кредитна или дебитна карта, с която може да се плаща онлайн.Това е сайт за обувки, който доставя до България. Има хубави ботуши под 70$, по-евтини са от ботушите по магазините в България!!! ShiekhShoes.com

Тук можете да проверите българската (европейска) номерация на кои американски номера отговаря, за да въведете съответния американски номер като поръчвате онлайн. Проверете тук.

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!