Select Page
За какво ще пиша в този блог

Изпитани менюта, които работят

Отслабване не означава цял ден да пиеш само вода и да припадаш от глад. Тряба да ядеш храна, която ти осигурява необходимото количество протеин (белтъчини), въглехидрати, мазнини, витамини и минерали.

Как да отслабнеш

Има съществена разлика дали сваляш мускули или мазнини от тялото си. Ако не ядеш и не правиш упражнения, задължително сваляш вместо мазнини, мускули и резултатът е че тялото ти изглежда меко и отпуснато! Тук ще научиш как да отслабваш, така че след това да изглеждаш стегнат и секси!

Правилно изпълнение на упражненията

Всяко упражнение си има начин на изпълнение, който гарантира, че натоварваш съответния мускул и не си правиш травми. Важна е позата на тялото, дишането и концентрацията.

Фитнес програми

Фитнес не означава да прекараш 2 часа в залата и да обиколиш всички уреди. Трябва да тренираш различните части на тялото в определена последователност, така че всеки мускул да бъде натоварен и да има време да се възстанови (да отпочине).

Бързи, вкусни, здравословни рецепти

Като си на специално меню не означава да ядеш безвкусно или да прекараш 2 часа в кухнята да си приготвиш храната за деня. В никакъв случай! Трябва да ти е вкусно и разнообразно, така че да не зарежеш менюто на третия ден.

Как да правиш малки, сладки забежки от менюто и упражненията

Обичаш да нарушаваш правилата, нали? Кога е най-доброто време да ядеш каквото си искаш и кога можеш да пропуснеш тренировка, примамливо е, нали?

Витамини и Хранителни добавки

Знаеш, че е нещо хубаво, но дали наистина е така? И полезни ли са, вредни ли са, изобщо за какво служат тези хапчета?

 

Стопи мазнините и извай тялото си за няколко седмици

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор
Виж как!